Tuesday, February 11, 2014

Jennifer Aniston implineste astazi 45 de ani | eMedia Bacau


Jennifer Aniston a implinit astazi 45 de ani. Actrita, devenita celebra in anii ’90 datorita rolului Rachel Green din serialul “Friends”, s-a pastrat mereu intr-o forma fizica deosebita si a anuntat un nou proiect cinematografic.


Jennifer Aniston gala AFI Life Achievement Award 2Actrita nascuta in Los Angeles, la Sherman Oaks, in 1969, cu origini grecesti din partea tatalui si-a dorit sa joace rolul Monicai adjudecat pana la urma de Courteney Cox – buna ei prietena. Jennifer i-a cucerit pe producatori ca Rachel Green, desi era decisa sa isi amane cariera la Hollywood, descurajata de ascensiunea dificila in lumea filmului dupa ce debutul pe marele ecran cu Leprechaun in 1993 a fost un esec.


In 1998 l-a cunoscut pe Brad Pitt dupa un “blinde date”. Doi ani mai tarziu aveau una dintre cele mai mediatizate nunti de vedete. La ceremonie nu si-a chemat mama pentru ca a insultat-o prin tabloide. Cele doua s-au impacat in 2005.


Cel mai bine cotate filme ale ei sunt: The Good Girl (2002), Rutina, bat-o vina (1999), Friends With Money (2006), Marley & Me (2008) si Horrible Bosses (2011).


Anul trecut Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedeta din distributia serialului “Friends” care a primit o astfel de distinctie.


Actrita va aparea in 2014 in comedia romantica Squirrels to The Nuts, dar si in continuarea de la Horrible Bosses.




Source:


http://ift.tt/1luXmfy






The Late News from http://ift.tt/1gYZQAR